Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3158
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зацна, Люба Ярославівна | - |
dc.contributor.author | Zatsna, L. Ya. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-23T07:15:28Z | - |
dc.date.available | 2016-09-23T07:15:28Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Зацна, Люба Ярославівна. Маркетинг інноваційних молочних продуктів на засадах дегустаційного підходу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук : спец.08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / Люба Ярославівна Зацна. - Тернопіль : ТНЕУ, 2012. - 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3158 | - |
dc.title | Маркетинг інноваційних молочних продуктів на засадах дегустаційного підходу | uk_UA |
dc.title.alternative | Marketing of innovative dairy products based on a tasting approach | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Автореферати |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Автореферат Зацна в бібліотеку.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.