Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32248
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романів, Ростислав Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-09T17:08:17Z | - |
dc.date.available | 2019-01-09T17:08:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Романів, Р. В. Професійне судження бухгалтера та облікова політика : нормативно-правовий аспект [Текст] / Р. В. Романів // Бухгалтерський облік і аудит. - 2018. - №4. - С.42-49. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32248 | - |
dc.description.abstract | В статті аналізуються помилки, які допускають підприємства при формуванні облікової політики. Ситуація ускладнюється тим, що у вітчизняній нормативно-правовій базі відсутній стандарт, що регламентував би її створення та функціонування. Реалізація облікової політики тісно пов’язана з професійним судженням бухгалтера, стосовно якого теж відсутні роз’яснення щодо його сутності та правил застосування. Вивчення проблеми формування професійного судження на основі принципів обліку є неможливим без систематизації зарубіжного досвіду та аналізу стандартів США та ЄС, де використовується вказана облікова категорія. В статті розроблені пропозиції стосовно деяких аспектів формування Наказу про облікову політику та застосування професійного судження бухгалтера. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Облікова політика | uk_UA |
dc.subject | професійне судження бухгалтера | uk_UA |
dc.subject | креативний облік | uk_UA |
dc.title | ПРОФЕСІЙНЕ СУДЖЕННЯ БУХГАЛТЕРА ТА ОБЛІКОВА ПОЛІТИКА: НОРМАТИВНО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РоманівВ. Обл. і ауд..pdf | 333.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.