Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32602
Назва: | The lean concept in the hospitality industry |
Автори: | Брич, Василь Брич, Богдан Brych, Vasyl Brych, Bohdan |
Дата публікації: | тра-2018 |
Видавництво: | Тернопіль, ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Brych, V. The lean concept in the hospitality industry [Текст] / V. Brych, B. Brych // Сфера гостинності як компонента міжнародного туризму : сучасний стан і перспективи розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [м. Тернопіль-Збараж, 10-11 травня 2018 р.]. Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - С. 107-110. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32602 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брич В. Брич Б..pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.