Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32602
Назва: The lean concept in the hospitality industry
Автори: Брич, Василь
Брич, Богдан
Brych, Vasyl
Brych, Bohdan
Дата публікації: тра-2018
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Brych, V. The lean concept in the hospitality industry [Текст] / V. Brych, B. Brych // Сфера гостинності як компонента міжнародного туризму : сучасний стан і перспективи розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [м. Тернопіль-Збараж, 10-11 травня 2018 р.]. Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - С. 107-110.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32602
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брич В. Брич Б..pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.