Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32602
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБрич, Василь-
dc.contributor.authorБрич, Богдан-
dc.contributor.authorBrych, Vasyl-
dc.contributor.authorBrych, Bohdan-
dc.date.accessioned2019-02-18T12:12:34Z-
dc.date.available2019-02-18T12:12:34Z-
dc.date.issued2018-05-
dc.identifier.citationBrych, V. The lean concept in the hospitality industry [Текст] / V. Brych, B. Brych // Сфера гостинності як компонента міжнародного туризму : сучасний стан і перспективи розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [м. Тернопіль-Збараж, 10-11 травня 2018 р.]. Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - С. 107-110.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32602-
dc.publisherТернопіль, ТНЕУuk_UA
dc.titleThe lean concept in the hospitality industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брич В. Брич Б..pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.