Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/32602
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Брич, Василь | - |
dc.contributor.author | Брич, Богдан | - |
dc.contributor.author | Brych, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Brych, Bohdan | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T12:12:34Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T12:12:34Z | - |
dc.date.issued | 2018-05 | - |
dc.identifier.citation | Brych, V. The lean concept in the hospitality industry [Текст] / V. Brych, B. Brych // Сфера гостинності як компонента міжнародного туризму : сучасний стан і перспективи розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції [м. Тернопіль-Збараж, 10-11 травня 2018 р.]. Тернопіль : ТНЕУ, 2018. - С. 107-110. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/32602 | - |
dc.publisher | Тернопіль, ТНЕУ | uk_UA |
dc.title | The lean concept in the hospitality industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брич В. Брич Б..pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.