Актуальні проблеми правознавства 2018 рік Випуск 4 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Корпоративні права учасника господарського товариства: проблеми правової регламентаціїШевчук, Оксана; Бобер, Софія; Shevchuk, О.; Bober, S.
2018Проблематика визнання та запровадження правових механізмів щодо реалізації права на одностатевий шлюб у світі (порівняльно-правовий аспект)Росоляк, Оксана; Єднак, Олександр; Rosoliak, O.; Yednak, О.
2018Застосування запобіжних заходів щодо неповнолітніх: спектр невирішених питаньРогатинська, Ніна; Колодійчук, Назар; Rogatynska, N.; Kolodijchuk, N.
2018Вода як об'єкт правового регулювання використання та охорониЗигрій, Ольга; Вітик, Анастасія; Кузьменчук, Анна; Zyhrii, О.; Vityk, А.; Kuzmenchuk, А.
2018Конституційно-правовий статус президента УкраїниЖукорська, Ярина; Тарасюк, Роман; Zhukorska, Ya.; Tarasyuk, R.
2018Мирова угода: новели національного цивільного процесуального законодавстваБутрин-Бока, Наталія; Чорний, Андрій; Butryn-Boka, N.; Chornyi, A.
2018Адміністративно-правові засади діяльності психологічної служби сучасного університетуФурман, Анатолій; Надвинична, Тетяна; Furman, А.; Nadvynychna, Т.
2018Специфіка функціонування НАБУ та НАЗК у системі спеціалізованих антикорупційних органів УкраїниПрокопів, Богдан; Prokopiv, В.
2018Судова експертиза як форма використання спеціальних знань при розслідуванні корупційних злочинівПілюков, Юрій; Шрамко, Олександр; Pilyukov, Y.; Shramko, О.
2018Дія Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та Протоколів до неї через практику Європейського Суду з прав людини як міжнародно-правового джерела кримінального права УкраїниДрагоненко, Анна; Dragonenko, А.
2018Невизначений строк як воля сторін при укладенні договору найму (оренди)Труфанова, Юлія; Trufanova, Yu.
2018Порівняльно-правова характеристика поняття житла у національному та міжнародному правіМарценко, Наталія; Martsenko, N.
2018Договірні підстави виникнення права суперфіціюМайка, Наталія; Maika, N.
2018Організаційно-правові процедури забезпечення охорони та захисту комерційної таємниці суб'єкта господарюванняЗайцева-Калаур, Інна; Zaitseva-Kalaur, І.
2018Захист права власності на об'єкти нерухомості у договірних зобов'язаннях шляхом визнання правочинів недійснимиГнатів, Оксана; Gnativ, О.
2018Право громадян на охорону здоров'яБутрин-Бока, Наталія; Іванчук, Мирослав; Butryn-Boka, N.; Ivanchuk, М.
2018Право на повагу до сімейного життя: проблеми застосування практики ЄСПЛ у справах про примусове повернення та примусове видворення за межі УкраїниЯремко, Оксана; Yaremko, О.
2018Формування правової категорії "суб'єкт публічної адміністрації"Соболь, Євген; Sobol, Е.
2018Система та повноваження суб'єктів адміністративно-правового забезпечення надання освітніх послуг закладами вищої освітиСезонова, Ольга; Sezonova, О.
2018Інструментальні можливості розпізнавання достовірності інформації: історичний екскурсМокрицька, Анна; Mokrytska, А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 33