Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/33594
Назва: Social Responsibility of Business as a Sign of His Maturity
Інші назви: Соціальна відповідальність бізнесу як ознака його зрілості
Автори: Вашків, Олександр Павлович
Ключові слова: Business
Responsibility
Social Responsibility
Principle
Соціальна відповідальність
Бізнес
Принцип
Підприємництво
Дата публікації: 17-лис-2018
Видавництво: Запоріжжя: ГО «СІЕУ»
Бібліографічний опис: Vashkiv O.P. Social Responsibility of Business as a Sign of His Maturity. Сучасні тенденції в економіці та управлінні : збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції (м. Запоріжжя, 17 листопада 2018 року) : У 2-х ч. Ч. 2. Запоріжжя: ГО «СІЕУ», 2018. С. 21-23.
Короткий огляд (реферат): Економічні реалії сьогодення виводять питання соціальної відповідальності бізнесу на одне з чільних місць у діяльності підприємницьких структур, а реалізація принципів соціальної відповідальності на рівні економічних агентів є важливою умовою підвищення конкурентоспроможності суб’єктів господарювання. Соціальну відповідальність бізнесу можна характеризувати як особливу сукупність зобов’язань, що відповідає специфіці та рівню розвитку компанії і базується на низці принципів, які реалізуються в таких основних напрямах: відповідальність за свій продукт і перед споживачами; відповідальність перед співробітниками; відповідальність перед партнерами; відповідальність перед конкурентами; відповідальність перед суспільством і державою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/33594
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vashkiv-tezy 2018 -титулка-зміст-тези.pdf849.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.