Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/33686
Назва: Облік і контроль у видобувних галузях
Автори: Крупка, Я. Д.
Порохнавець, Я. О.
Ключові слова: облік господарських процесів у видобувних галузях
облік витрат
облік природних ресурсів
Облік видобування і випуску мінеральної води
організація контролю природних ресурсів
контроль виробництва мінеральної води
Дата публікації: 2019
Видавництво: Тернопіль, Крок
Бібліографічний опис: Крупка, Я. Д. Облік і контроль у видобувних галузях [Електронний ресурс] : монографія / Я. Д. Крупка, Я. А. Порохнавець. - Тернопіль : Крок, 2019. - 254 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії викладені результати дослідження особливостей функціонування господарського механізму у видобувних галузях і їх впливу на методику та організацію обліку і контролю використання природних ресурсів. Розглядаються проблеми визнання та оцінки природних ресурсів в системі обліку, структура витрат на використання природних ресурсів і порядок їх формування в окремих галузях. Процеси розвідки, видобування та переробки корисних копалин прирівнюються до реалізації цілісного інвестиційного проекту з відображенням в системі обліку величини капіталізованих витрат, формуванням поточних витрат в процесі операційної діяльності, обліку та фінансового забезпечення витрат, пов’язаних із закриттям (консервацією) родовищ і приведенням земельних ділянок до природного стану. На прикладі підприємств з видобування та випуску мінеральної води визначено етапи природокористування, структуру витрат на кожному із них, методи та аналітичний інструментарій, який доцільно використовувати при здійсненні контролю використанням природних ресурсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/33686
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крупка , Порохнав.pdf4.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.