Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/34045
Назва: Управління портфелем інноваційно-інвестиційних проектів у житловому будівництві
Інші назви: Management of a portfolio of innovation and investment projects in housing construction
Автори: Микитюк, Юлія
Mykytiuk, Yuliia
Ключові слова: управління портфелем проектів
управління інноваційно- інвестиційними проектами
будівельна продукція
житлове будівництво
формування інформаційної системи управління
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Микитюк, Ю. Управління портфелем інноваційно-інвестиційних проектів у житловому будівництві [Текст] / Юлія Микитюк // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – 2019. – Вип. 1. – С.151-159.
Короткий огляд (реферат): Визначено пріоритетності реалізації інноваційно-інвестиційних проектів при управлінні портфельними проектами, що дають змогу підвищити ефективність управління інноваційно-інвестиційними проектами. Запропоновано методичний підхід для визначення функціональної структури системи управління портфелем інноваційно-інвестиційних проектів, що передбачає здійснення горизонтальної та вертикальної інтеграції різних елементів системи управління. Доведено, що використання системи управління портфелем проектів дає змогу: описати стратегію підприємства шляхом визначення вагомості мети і завдання та критеріїв їх досягнення; сформувати портфель проектів організації з урахуванням стратегічного значення та економічної ефективності кожного з проектів; проводити моделювання портфеля проектів з урахуванням зміни різних факторів (наприклад, бюджетних і ресурсних обмежень портфеля); враховувати проектні взаємозвʼязки при формуванні портфеля; забезпечити керівництво організації ефективними інструментами моніторингу реалізації портфеля проектів, що дають наочне уявлення про процеси, що відбуваються, а також надають необхідний і достатній обсяг інформації для прийняття рішень; підвищити оперативність прийняття рішень за проектами і відповідальність учасників інвестиційного процесу. Розроблено механізм формування інформаційного комплексу корпоративної системи управління портфельними проектами, включаючи набір нормативних документів, а також сукупність коштів і методів управління інноваційними проектами, які забезпечують ефективну реалізацію різних проектів підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/34045
ISSN: 1993-0240
Розташовується у зібраннях:Вісник ТНЕУ 2019 Випуск 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Микитюк.pdf672.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.