Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3459
Назва: Вплив інноваційних технологій навчання на розвиток творчої особистості
Автори: Мудрак, Марія Афанасіївна
Дата публікації: 2008
Видавництво: Гнозис
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито загальні засади педагогічних інновацій, з’ясовано вплив інноваційних технологій навчання на формування і розвиток творчої особистості в процесі оволодіння відповідними знаннями, уміннями та навичками. Однією з важливих якостей педагога як професіонала розглядається готовність до інноваційної діяльності. В статье раскрыты общие принципы педагогических инноваций, выяснено воздействие инновационных технологий на формирование и развитие творческой личности в процессе овладения соответствующими знаниями, умениями и навыками. Одним из важных качеств педагога как профессионала рассматривается готовность к инновационной деятельности.
Опис: У статті розкрито загальні засади педагогічних інновацій, з’ясовано вплив інноваційних технологій навчання на формування і розвиток творчої особистості в процесі оволодіння відповідними знаннями, уміннями та навичками. Однією з важливих якостей педагога як професіонала розглядається готовність до інноваційної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3459
Розташовується у зібраннях:Статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.