Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3468
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-03T20:42:22Z-
dc.date.available2016-10-03T20:42:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Особливості державної підтримки галузі м’ясного скотарства України / П. Р. Пуцентейло // Наука молода. – 2013. – Випуск 19. – С. 39-48.uk_UA
dc.identifier.issn1818-2682-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3468-
dc.description.abstractВизначено особливості державної підтримки м’ясного скотарства в сучасних умовах. Запропоновано пропозиції концептуального характеру по удосконаленню механізмів державного регулювання галузі. Розроблено заходи державної підтримки фінансового забезпечення аграрного сектору. Peculiarities of state support of beef cattle in modern conditions. A proposal to improve the conceptual nature of the mechanisms of state regulation of industry. Developed measures of state support financial support of the agricultural sector.uk_UA
dc.publisherНаука молодаuk_UA
dc.relation.ispartofseries;19-
dc.subjectдержавне регулювання, державна підтримка, агропромисловий комплекс, м’ясне скотарство, форми державного регулювання, форми підтримки сільськогосподарських товаровиробників, механізм державного регулювання, державні програми підтримки, бюджетне фінансуванняuk_UA
dc.subjectgovernment regulation, state support, agriculture, cattle ranching, government regulation of business, forms of support for agricultural producers, the mechanism of state regulation, state support programs, public resourcesuk_UA
dc.titleОсобливості державної підтримки галузі м’ясного скотарства Україниuk_UA
dc.title.alternativeFeature of state support of industry of the meat cattle breedinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nauka_moloda_19_2013_39-48.pdf187.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.