Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-04T09:46:08Z-
dc.date.available2016-10-04T09:46:08Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Особливості сучасного розвитку м’ясо-продуктового підкомплексу України / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2012. – № 5 (15). – С. 13–18.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3527-
dc.description.abstractУ статті висвітлені аспекти формування і функціонування м’ясопродуктового підкомплексу України в сучасних умовах. Проведено розгляд специфіки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу України, як одного з основних виробників важливих білкових продуктів. Запропоновано шляхи підвищення ефективності функціонування галузі. The article highlights aspects of the formation and functioning of the meat sector in Ukraine in modern terms. Carried out consideration of the specific development of meat sector in Ukraine as one of the main producers of important protein products. Suggested ways of increasing effectiveness functioning of the industry.uk_UA
dc.publisherСталий розвиток економікиuk_UA
dc.relation.ispartofseries;5 (15)-
dc.subjectм’ясопродуктовий підкомплекс, галузь, тваринництво, ефективність виробництва, агропромисловийкомплексuk_UA
dc.subjectmeat sector, industry, farming, production efficiency, agricultural complexuk_UA
dc.titleОсобливості сучасного розвитку м’ясо-продуктового підкомплексу Україниuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the modern meat products sub Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРЕ_5_2012 13-18.pdf130.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.