Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-04T18:47:04Z-
dc.date.available2016-10-04T18:47:04Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Поточні проблеми та стратегічні завдання галузі м’ясного скотарства України / / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2010. – № 2 (16). – С. 3-8.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3554-
dc.description.abstractВисвітлено розвиток і формування галузі м’ясного скотарства в Україні. Проаналізовано сучасний стан виробництва яловичини в сільськогосподарських підприємствах. Запропоновано комплекс заходів щодо підвищення ефективності виробництва м’яса яловичини в Україні. The development and formation of beef cattle industry in Ukraine. The present position of beef production in agricultural enterprises. A range of measures to improve beef production in Ukraine.uk_UA
dc.publisherІнноваційна економікаuk_UA
dc.relation.ispartofseries;2 (16)-
dc.subjectтваринництво, м’ясне скотарство, яловичинаuk_UA
dc.subjectcattle, beef cattle, beefuk_UA
dc.titleПоточні проблеми та стратегічні завдання галузі м’ясного скотарства Україниuk_UA
dc.title.alternativeCurrent issues and strategic objectives of Ukraine beef cattle breedinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
InnEco_2_2010 Пуцентейло П.Р..pdf145.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.