Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3554
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пуцентейло, Петро Романович | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-04T18:47:04Z | - |
dc.date.available | 2016-10-04T18:47:04Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Пуцентейло, П. Р. Поточні проблеми та стратегічні завдання галузі м’ясного скотарства України / / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2010. – № 2 (16). – С. 3-8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3554 | - |
dc.description.abstract | Висвітлено розвиток і формування галузі м’ясного скотарства в Україні. Проаналізовано сучасний стан виробництва яловичини в сільськогосподарських підприємствах. Запропоновано комплекс заходів щодо підвищення ефективності виробництва м’яса яловичини в Україні. The development and formation of beef cattle industry in Ukraine. The present position of beef production in agricultural enterprises. A range of measures to improve beef production in Ukraine. | uk_UA |
dc.publisher | Інноваційна економіка | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;2 (16) | - |
dc.subject | тваринництво, м’ясне скотарство, яловичина | uk_UA |
dc.subject | cattle, beef cattle, beef | uk_UA |
dc.title | Поточні проблеми та стратегічні завдання галузі м’ясного скотарства України | uk_UA |
dc.title.alternative | Current issues and strategic objectives of Ukraine beef cattle breeding | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
InnEco_2_2010 Пуцентейло П.Р..pdf | 145.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.