Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3556
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пуцентейло, Петро Романович | - |
dc.date.accessioned | 2016-10-04T19:03:19Z | - |
dc.date.available | 2016-10-04T19:03:19Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Пуцентейло, П. Р. Перспективи розвитку виробничого потенціалу м’ясного скотарства України / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 1 (4). – С. 9-17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3556 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено аналіз становлення та розвитку селекції у м’ясному скотарстві України в контексті наукових, соціально-економічних, організаційних і технологічних чинників. Охарактеризовано етапи формування галузі м’ясного скотарства в Україні. Запропоновано шляхи розвитку м’ясного потенціалу галузі тваринництва на перспективу. The article presents the analysis of formation and development in beef cattle breeding Ukraine in the context of scientific, socio-economic, organizational and technological factors. The stages of the field of beef cattle breeding in Ukraine. The ways of the meat animal industry potential for the future. | uk_UA |
dc.publisher | Сталий розвиток економіки | uk_UA |
dc.subject | тваринництво, м’ясне скотарство, породи худоби, виробничий потенціал, інтенсифікація | uk_UA |
dc.subject | cattle, beef cattle, cattle breeds, production potential, intensifying | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку виробничого потенціалу м’ясного скотарства України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СРЕ_1_2011.pdf | 238.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.