Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3556
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-04T19:03:19Z-
dc.date.available2016-10-04T19:03:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Перспективи розвитку виробничого потенціалу м’ясного скотарства України / П. Р. Пуцентейло // Сталий розвиток економіки. – 2011. – № 1 (4). – С. 9-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3556-
dc.description.abstractУ статті наведено аналіз становлення та розвитку селекції у м’ясному скотарстві України в контексті наукових, соціально-економічних, організаційних і технологічних чинників. Охарактеризовано етапи формування галузі м’ясного скотарства в Україні. Запропоновано шляхи розвитку м’ясного потенціалу галузі тваринництва на перспективу. The article presents the analysis of formation and development in beef cattle breeding Ukraine in the context of scientific, socio-economic, organizational and technological factors. The stages of the field of beef cattle breeding in Ukraine. The ways of the meat animal industry potential for the future.uk_UA
dc.publisherСталий розвиток економікиuk_UA
dc.subjectтваринництво, м’ясне скотарство, породи худоби, виробничий потенціал, інтенсифікаціяuk_UA
dc.subjectcattle, beef cattle, cattle breeds, production potential, intensifyinguk_UA
dc.titleПерспективи розвитку виробничого потенціалу м’ясного скотарства Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СРЕ_1_2011.pdf238.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.