Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3558
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПуцентейло, Петро Романович-
dc.date.accessioned2016-10-04T19:24:10Z-
dc.date.available2016-10-04T19:24:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПуцентейло, П. Р. Організаційно-технологічні аспекти функціонування галузі м’ясного скотарства / П. Р. Пуцентейло // Інноваційна економіка. – 2011. – № 5 (24). – С. 106-114.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3558-
dc.description.abstractУ статті розглянуто організаційні особливості розвитку м’ясного скотарства за природно-економічними зонами розташування. Розкрито сутність основних технологічних моментів функціонування галузі. Узагальнено досвід сучасних відгодівельних майданчиків м’ясної худоби. Запропоновано шляхи підвищення ефективності м’ясного скотарства у контексті різноманітних технологій утримання, вирощування і відгодівлі. The article examines the organizational features of beef cattle for natural economic zones location. The essence of the basic technological aspects of branch operation. An experience modern beef cattle fattening areas. The ways of improving the efficiency of beef cattle in the context of various technologies keeping, breeding and feeding.uk_UA
dc.publisherІнноваційна економікаuk_UA
dc.relation.ispartofseries;5-
dc.subjectм’ясне скотарство, технологія м’ясного скотарства, кормова база, годівля, відгодівельний майданчикuk_UA
dc.subjectbeef cattle, beef cattle breeding technology, forage, feeding, feeding grounduk_UA
dc.titleОрганізаційно-технологічні аспекти функціонування галузі м’ясного скотарстваuk_UA
dc.title.alternativeOrganizational and technological aspects of the functioning of the meat cattleuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
InnEco_5_2011 Пуцентейло П.Р..pdf158.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.