Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/3629
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСисоєва, Інна Миколаївна-
dc.contributor.authorSysoyeva, Inna Mykolaivna-
dc.date.accessioned2016-10-07T08:09:12Z-
dc.date.available2016-10-07T08:09:12Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСисоєва, Інна Миколаївна. Облікова політика у формуванні інформації для управління в кондитерській промисловості України [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09 / Інна Миколаївна Сисоєва. - Тернопіль : ТНЕУ, 2012. - 236 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/3629-
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Сисоєва І. М. Облікова політика у формуванні інформації для управління в кондитерській промисловості України. ─ На правах рукопису. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.09 − бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності). − Тернопільський національний економічний університет Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України,Тернопіль, 2012. У дисертації обґрунтовано теоретичні положення і розроблено різні моделі облікової політики підприємств кондитерської галузі. Сформовано концепцію облікової політики, впровадження якої у практичну діяльність підприємств допоможе структурувати та впорядкувати роботу зі створення якісної інформаційної системи для управління в кондитерській галузі з урахуванням вимог законодавства й інтересів користувачів. Уточнено зміст понять «облікова політика» та «інформація». Удосконалено класифікацію факторів впливу на формування облікової політики. Досліджено процес здійснення облікової політики виділенням суб’єктів й об’єктів внутрішнього контролю. Розроблено пропозиції з формування облікової політики для підприємств з урахуванням реальних економічних ситуацій їх діяльності. Обґрунтовано доцільність застосування математичного моделювання при формуванні облікової політики підприємства для вибору ефективних методів ведення фінансового обліку. Запропоновано методику розробки багатофакторної моделі для визначення впливу виробничих факторів на результат діяльності підприємства з метою раціонального формування облікової політики Доповнено структуру, функції та вхідну інформаційну базу для розробки облікової політики на підприємствах кондитерської промисловості України. Ключові слова: облікова політика, інформація, фінансовий, управлінський та стратегічний облік, наказ про облікову політику, положення про облікову політику, розпорядження про облікову політику, моделювання облікової політики. ANNOTATION Sysoyeva I. M. Accounting policies in the formation of information management in the confectionery industry in Ukraine. − Printed as manuscript. Dissertation for the degree of candidate of economic sciences in specialty 08.00.09 − accounting, analysis and audit (by economic activity). − Ternopil National Economic University, the Ministry of Education and Science, Youth and Sports of Ukraine, Ternopil, 2012. Dissertation is devoted to theoretical positions and developing various models accounting policies of confectionery industry. The conception accounting policies, implementation of which in practice will help enterprises to structure and organize work to create high-quality information system for management in the confectionery industry including legislative requirements and interests of users. The content of the conceptual apparatus «accounting policies» and «information». Classification of factors of influence is improved on forming of registration policy. Investigational process of realization of registration policy excretions of subjects and objects of internal control. Suggestions are developed from forming of registration policy for enterprises taking into account the real economic situations of their activity. Grounded expedience of application of mathematical design is at forming of registration policy of enterprise for the choice of effective methods of conduct of financial account. The method of development of multivariable model is offered for determination of influence of production factors on the result of activity of enterprise with the purpose of the rational forming of registration policy A structure, functions and entrance informative base, is complemented for development of registration policy on the enterprises of pastry industry of Uk raine. Keywords: a registration policy, information, financial, administrative strategic account, order is about a registration policy, position about a registration policy, design of registration policy.uk_UA
dc.subjectоблікова політикаuk_UA
dc.subjectінформаціяuk_UA
dc.subjectфінансовийuk_UA
dc.subjectуправлінський та стратегічний облікuk_UA
dc.subjectнаказ про облікову політикуuk_UA
dc.subjectположення про облікову політикуuk_UA
dc.subjectрозпорядження про облікову політикуuk_UA
dc.subjectмоделювання облікової політикиuk_UA
dc.subjectregistration policyuk_UA
dc.subjectinformationuk_UA
dc.subjectfinancialuk_UA
dc.subjectadministrative strategic accountuk_UA
dc.subjectorder is about a registration policyuk_UA
dc.subjectposition about a registration policyuk_UA
dc.subjectdesign of registration policyuk_UA
dc.titleОблікова політика у формуванні інформації для управління в кондитерській промисловості Україниuk_UA
dc.title.alternativeAccounting policies in the formation of information management in the confectionery industry in Ukraineuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
diser_Sysoyeva _.pdf1.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.