Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37079
Назва: Сорсинг ресурсів інформаційних систем на ринках, що розвиваються: приклад України
Автори: Шліхтер, Бьярне Реруп
Болквадзе, Наталія
Ключові слова: Косорсинг
розробка програмного забезпечення
ринок, що розвивається
Дата публікації: 2019
Видавництво: ТНЕУ
Бібліографічний опис: Шліхтер, Б. Р. Сорсинг ресурсів інформаційних систем на ринках, що розвиваються: приклад України [Текст] / Бьярне Реруп Шліхтер, Наталія Болквадзе // Журнал європейської економіки. - 2019. - Т. 18, № 2. - С. 141-153.
Короткий огляд (реферат): Наголошено, що географічно розподілений розвиток інформаційних систем вимагає набуття певних спеціальних навичок серед зацікавлених учасників, особливо в тих випадках, коли сорсинг залучається із країн з економікою, що розвивається в умовах нестабільності. З точки зору теорії ресурсноорієнтованого підходу розглянуто сорсинг ІТ-послуг із Західного регіону України для виявлення викликів та факторів, що стоять перед компаніями. Визначено напрями дослідження для розуміння змін у динаміці реальної ситуації. Подано пропозиції щодо розвитку цього дослідження в майбутньому з огляду на те, що фактична ситуація не є такою складною, як зазначали деякі спостерігачі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37079
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 18 (№2) Червень 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ШЛІХТЕР.pdf242.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.