Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерницька, Д. І.-
dc.contributor.authorBernytska, Daria-
dc.date.accessioned2020-02-27T08:16:47Z-
dc.date.available2020-02-27T08:16:47Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБерницька Д. І. Діагностика конкурентних переваг підприємства молокопереробної галузі. Інфраструктура ринку. Електронний науково-практичний журнал. Вип. 37. 2019. С.179-185.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37539-
dc.description.abstractУ статті узагальнено сутність понять «конкурентна перевага», визначене її місце у забезпеченні стійкого конкурентоспроможного розвитку підприємства. Встановлено, що сучасні тенденції розвитку середовища функціонування підприємства зумовили неоднозначність поглядів науковців і практиків на визначення понять «конкурентна пере-вага». Доведено, що конкурентна перевага є певною сукупністю особливих наявних і сформованих ознак економічної системи підприємства, які визначають його пере-ваги перед конкурентами. Наведено рейтинг виробників молочної продукції на ринку України. Сформульовано основні умови забезпечення конкурентоспроможності та основні напрями розвитку, які дадуть змогу сформувати конкурентні переваги. Розглянуто чинники зовнішнього та внутрішнього середовища, що впливають на конкурентоспроможність молочної продукції. Методом SWOT-аналізу здійснено комплексну оцінку конкурентної позиції підприємства на ринку молокопереробної галузі. На основі дослідження розроблені практичні рекомендації для підприємства.uk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectконкурентні переваги підприємстваuk_UA
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UA
dc.subjectзовнішнє середовищеuk_UA
dc.subjectвнутрішнє середовищеuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.titleДіагностика конкурентних переваг підприємства молокопереробної галузіuk_UA
dc.title.alternativeDIAGNOSIS OF THE COMPETITIVE ADVANTAGES OF THE DAIRY INDUSTRYuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Діагностика конкурентних переваг підприємства.pdf164.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.