Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/37578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧирак, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorЧирак, Микола Володимирович-
dc.date.accessioned2020-02-27T21:35:13Z-
dc.date.available2020-02-27T21:35:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/37578-
dc.description.abstractВстановлено, що АПК України є більше стійким до впливу негативних чинників порівняно з іншими експортними галузями економіки.Виявлено, що основною причиною зменшення вартості експортної виручки від реалізації сільськогосподарської продукції в останні роки є падіння світових цін на зернові культури. Доведено, що орієнтація експортерів на обмежену кількість найменувань товарних позицій аграрної продукції в умовах значної волатильності цін є невиправданоюuk_UA
dc.publisherІнноваційна економіка. – 2018. – № 1-2 [73]. – с. 46-50uk_UA
dc.subjectсвітовий ринок сільськогосподарської продукції, аграрний сектор, експорт, світові ціни, цінова волатильність, цінові тренди, цінова рівновага, ринкова кон’юнктураuk_UA
dc.titleВплив цінового чинника на український експорт сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovatsiyna ekonomika_2018.pdf357.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.