Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38234
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуменюк, Юрій | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-24T11:46:37Z | - |
dc.date.available | 2020-06-24T11:46:37Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гуменюк, Ю. Перспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державі [Текст] / Юрій Гуменюк // Журнал європейської економіки. - 2019. - Т. 18, № 4. - С. 416-428. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38234 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано роль сфери послуг в розвитку національної економіки країни. Доведено, що штучне культивування сфери послуг в умовах деградації галузевої структури та скорочення ефективного сукупного попиту не може вивести її у ранг локомотива економічного розвитку. Методологічно обґрунтовано авторську позицію щодо синергії рівня доходів домогосподарств, структури їх витрат, інвестиційної привабливості країни та продуктивності праці в її економіці. Зазначено, що сегменту сфери послуг, безпосередньо спрямованому на особу, також властива техніко-технологічна інноваційність, яка виявляється у поглибленні персонізації надання послуг громадського харчування. | uk_UA |
dc.publisher | ТНЕУ | uk_UA |
dc.subject | Ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | сфера послуг | uk_UA |
dc.subject | платоспроможний попит | uk_UA |
dc.subject | прямі іноземні інвестиції | uk_UA |
dc.subject | продуктивність праці | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Журнал європейської економіки Том 18 (№4) Грудень 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУМЕНЮК.pdf | 236.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.