Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38234
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуменюк, Юрій-
dc.date.accessioned2020-06-24T11:46:37Z-
dc.date.available2020-06-24T11:46:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГуменюк, Ю. Перспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державі [Текст] / Юрій Гуменюк // Журнал європейської економіки. - 2019. - Т. 18, № 4. - С. 416-428.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38234-
dc.description.abstractОбґрунтовано роль сфери послуг в розвитку національної економіки країни. Доведено, що штучне культивування сфери послуг в умовах деградації галузевої структури та скорочення ефективного сукупного попиту не може вивести її у ранг локомотива економічного розвитку. Методологічно обґрунтовано авторську позицію щодо синергії рівня доходів домогосподарств, структури їх витрат, інвестиційної привабливості країни та продуктивності праці в її економіці. Зазначено, що сегменту сфери послуг, безпосередньо спрямованому на особу, також властива техніко-технологічна інноваційність, яка виявляється у поглибленні персонізації надання послуг громадського харчування.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectРесторанна справаuk_UA
dc.subjectсфера послугuk_UA
dc.subjectплатоспроможний попитuk_UA
dc.subjectпрямі іноземні інвестиціїuk_UA
dc.subjectпродуктивність праціuk_UA
dc.titleПерспективи розвитку ресторанної справи в аграрно-індустріальній державіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Журнал європейської економіки Том 18 (№4) Грудень 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГУМЕНЮК.pdf236.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.