Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38555
Назва: Формування оплати праці на підприємстві в контексті підвищення життєвого рівня
Інші назви: Formation of wages at the enterprise in the context of improving living standards
Автори: Калінічук, Надія Степанівна
Kalinichuk, N .S.
Ключові слова: оплата праці
заробітна плата
життєвий рівень
винагорода
потреби
споживання
компенсаційна система
фінансова безпека особи
мінімальна заробітна плата
компенсаційні елементи
мотивація
відтворення
Дата публікації: 2020
Видавництво: Тернопіль : ТНЕУ
Бібліографічний опис: Калінічук, Надія Степанівна Формування оплати праці на підприємстві в контексті підвищення життєвого рівня [Текст] : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Надія Степанівна Калінічук. – Тернопіль : ТНЕУ, 2020. – 234 с.
Короткий огляд (реферат): У дисертаційній роботі здійснено теоретичне узагальнення та подано практичні рекомендації щодо формування оплати праці на підприємстві в контексті підвищення життєвого рівня. Систематизовано теоретичні основиформування оплати праці та запропоновано структурно-логічну його модель на основі компенсаційної системи, обґрунтовано етапи її формування та реалізації. Досліджено оплату праці працівників молокопереробних підприємств як індикатора життєвого рівня. Здійснено кореляційно -регресійний аналіз динаміки споживання основних продуктів харчування. Розроблено модель динаміки рівня життя працівників підприємств молокопереробної промисловості на основі факторів системи оплати праці, яка уможливлює обґрунтування управлінських рішень щодо формування системи оплати праці на підприємстві з урахуванням фінансової безпеки працівників. Запропоновано та обґрунтовано концептуальні засади формування оплати праці на основі компенсаційної стратегії. Доведено, що використання даної моделі дозволить виконувати заробітній платі функції мотивування та відтворення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38555
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
disertacja_kalnchuk_finish.pdf6.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.