Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38597
Назва: Бюджетний контроль в умовах реформування місцевого самоврядування України
Інші назви: Budget control in the context of reforming the local selfgovernment of Ukraine
Автори: Вацлавський, Олег Іванович
Vatslavskyi, O. I.
Ключові слова: бюджетний контроль
державний фінансовий контроль
місцеві бюджети
ефективність бюджетного контролю
бюджетне правопорушення
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопіль : ТНЕУ
Бібліографічний опис: Вацлавський О. І. Бюджетний контроль в умовах реформування місцевого самоврядування України : дис. ... канд. екон. наук : 08.00.08. Тернопіль : ТНЕУ, 2018. 215 с.
Короткий огляд (реферат): У дисертаційній роботі здійснено науково-теоретичне обґрунтування, проведено оцінювання та запропоновано напрями здійснення бюджетного контролю в умовах реформування місцевого самоврядування. Узагальнено й уточнено підходи до визначення сутності бюджетного контролю, обґрунтовано методи та форми реалізації бюджетного контролю на рівні місцевого самоврядування. Проведено аналіз функціонування бюджетного контролю на рівні місцевого самоврядування, визначено чинники, які призвели до негативних тенденцій функціонування бюджетного контролю на рівні місцевого самоврядування та здійснено оцінку ефективності бюджетного контролю на рівні місцевого самоврядування в Україні. Вивчено європейський досвід функціонування бюджетного контролю на рівні місцевого самоврядування і запропоновано можливі шляхи його імплементації в Україні. Апробовано економіко-математичні моделі та методи факторного аналізу, за допомогою яких розраховано рівень ефективності бюджетного контролю на рівні місцевого самоврядування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/38597
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вацлавський О. І. diss.pdf4.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.