Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38958
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чекаловська, Галина Збиславівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-08T16:09:34Z | - |
dc.date.available | 2020-11-08T16:09:34Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Чекаловська Г. З. Бенчмаркінг як інструмент підвищення конкурентоспро-можності закладу вищої освіти // Причорноморські економічні студії. – 2018. – Випуск 32. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38958 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто основні питання щодо сутності та впровадження бенчмаркінгу на вітчизняному ринку освітніх послуг. Зокрема, охарактеризовано видову специфіку бенчмаркінгу, розкрито етапи його реалізації та окреслено перспективи використання закладами вищої освіти України як методу підвищення їхньої конкурентоспроможності. The article deals with the main questions about the essence and implementation of benchmarking in the domestic market of educational services. In particular, the specific character of benchmarking has been characterized, the stages of its realization are outlined and prospects of using higher education institutions of Ukraine as a method of increasing their competitiveness are outlined. | uk_UA |
dc.subject | бенчмаркінг, вища освіта, освітні послуги, маркетинг, конкуренція | uk_UA |
dc.subject | benchmarking, higher education, educational services, marketing, competition. | uk_UA |
dc.title | Бенчмаркінг як інструмент підвищення конкурентоспроможності закладу вищої освіти | uk_UA |
dc.title.alternative | BENCHMARKING AS A METHOD OF INCREASING COMPETITIVENESS OF HIGHER EDUCATION INSTITUTIONS | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
бенчманкынг 2018.pdf | 175.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.