Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38972
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостишин, Наталія Степанівна-
dc.date.accessioned2020-11-08T19:13:01Z-
dc.date.available2020-11-08T19:13:01Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.issn2524-0897-
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/38972-
dc.description.abstractУ статті розглянуто документування обліку запасів як важливий складник процесу оперативного та якісного управління підприємствами, зокрема комбінатами хлібопродуктів, оскільки від ефективно організованого первинного обліку матеріальних ресурсів залежать правильність списання вартості запасів у виробництво, оцінка незавершеного виробництва, відображення у звітності. Звернено особливу увагу на аспект організації документообігу, а саме на формування та обробку первинних документів і регістрів, у яких відображається інформація щодо руху матеріальних цінностей, зокрема зерна. Комбінатам хлібопродуктів надано рекомендації щодо розроблення відповідних форм документів із відображенням отримання й вибуття виробничих запасів, призначених для автоматизованої обробки, які будуть ураховувати вимоги та основні реквізити уніфікованих форм. Відповідна система первинного обліку запасів стане ефективним інструментом руху документа з оптимальною кількістю виконавців і підрозділів, а також забезпечить якомога менший термін часу перебування документа у користувача чи працівника з метою уникнення дублюванняuk_UA
dc.publisherПРИЧОРНОМОРСЬКІ ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВипуск 46;Частина 2-
dc.subjectпервинний облік, надходження, зберігання, вибуття, запаси, первинний документ, регістр, документообіг.uk_UA
dc.titleПЕРВИННИЙ ОБЛІК НАЯВНОСТІ ТА РУХУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ У ПІДПРИЄМСТВАХ – КОМБІНАТАХ ХЛІБОПРОДУКТІВuk_UA
dc.typeAnimationuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПРЕС № 46_2019_часть 2.pdf3.11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.