Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБидик, Алла Геннадіївна-
dc.date.accessioned2020-12-10T10:27:05Z-
dc.date.available2020-12-10T10:27:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБидик А.Г. Основні учасники системи технічного регулювання, об’єктом якої є якість та безпечність аграрної та харчової продукції [Електронний ресурс]/А. Г. Бидик// Східна Європа: економіка, бізнес та управління. Дніпро, 2020. №1 (24). – С. 209-214. – URL: http://www.easternurope-ebm.in.ua/24-2020-ukruk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/39825-
dc.description.abstractВ статті приділено увагу необхідності та безальтернативності впровадження в Україні нової системи технічного, санітарного та фітосанітарного регулювання європейського зразка, одним з об’єктів якої є якість та безпечність аграрної та харчової продукції. Обґрунтовано, що однією з причин недостатнього обсягу експорту готових харчових продуктів є їх невідповідність вимогам безпечності та якості продукції, встановленим європейськими нормами. Зазначено, що масштабне впровадження сучасної системи технічного регулювання європейського зразка у вітчизняні умови господарювання та регулятивну практику дозволить наблизити продукцію українського виробництва до європейського та світових ринків. Визначено завдання масштабного впровадження системи безпеки та якості аграрної та харчової продукції, виділено об’єкти контролю та основних учасників такої системи. Надано пропозиції щодо необхідності об’єднання зусиль представників різних структурних підрозділів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України в напрямі сприяння масштабному впровадженню системи безпеки та якості продукції у вітчизняну практику.uk_UA
dc.publisherСхідна Європа: економіка, бізнес та управління. Дніпроuk_UA
dc.subjectсистема технічного, санітарного, фітосанітарного регулювання, технічні бар’єри, стандарти, система безпеки та якості аграрної та харчової продукції, регулятивна практика, Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.uk_UA
dc.titleОСНОВНІ УЧАСНИКИ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ, ОБЄКТОМ ЯКОЇ Є ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ АГРАРНОЇ ТА ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇuk_UA
dc.title.alternativeTHE MAIN PARTICIPANTS OF THE SYSTEM OF TECHNICAL REGULATION OF THE OBJECT OF WHICH IS A QUALITI OF AGRICULTURAL AND FOOD PRODACTSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Текст_Бидик_ст.1.pdf582.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.