Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42754
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойчик, І. М. | - |
dc.contributor.author | Boichyk, I. M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-03T13:32:23Z | - |
dc.date.available | 2021-11-03T13:32:23Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Бойчик, І. М. Удосконалення брендингу як основа формування вартості суб’єкта господарювання [Текст] / І. М. Бойчик // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. Економічні науки. – 2017. – Вип. 24, ч.1. – С. 83–87. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/42754 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено сучасні вектори розвитку теорії управління вартістю підприємства. Доведено вплив інтелектуального капіталу на вартість суб’єкта господарювання. Здійснено оцінку ефективності використання структурного, людського та власного капіталу товариств з обмеженою відповідальністю, які функціонують у секторі молочної галузі. Запропоновано показники для оцінки ефективності брендингу на підприємстві. Проведено оцінку ефективності брендингу в корпоративному секторі Тернопіль- щини. Визначено перспективні вектори розвитку інтелектуального капіталу молокопереробних товариств. Обґрунтовано напря- ми підвищення вартості товариств на основі вдосконалення брендингу.The modern vector of theory value based management was investigated. The impact indicators showing the impact of an intellectual capital influence on business value. An economic analysis on limited liability companies of structural, human and equity capital in the sector of the dairy industry. The indexes for economic analysis of branding the companies proposed. The economic analysis of branding effective an the corporate sector Ternopil. The modern vectors of dairy company of intellectual capital company development. | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | додана вартість | uk_UA |
dc.subject | інтелектуальна додана вартість | uk_UA |
dc.subject | інтелектуальний капітал | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт навантаження на бренд | uk_UA |
dc.subject | людський капітал | uk_UA |
dc.subject | branding | uk_UA |
dc.subject | intellectual capital | uk_UA |
dc.subject | value added | uk_UA |
dc.subject | load indexes branded | uk_UA |
dc.title | Удосконалення брендингу як основа формування вартості суб’єкта господарювання | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving branding the basis for increase business value | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Удосконалення брендингу.pdf | 579.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.