Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯніга, Володимир Віталійович-
dc.contributor.authorYaniga, Volodymyr Vitaliiovych-
dc.contributor.authorГуйван, Микола Дмитрович-
dc.contributor.authorHuivan, Mykola Dmytrovych-
dc.contributor.authorЯніга, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorYaniga, Tetiana Mykhailivna-
dc.contributor.authorМалюта, Юрій Станіславович-
dc.contributor.authorMalyuta, Yurii Stanislavovych-
dc.contributor.authorЯніга, Матвій Володимирович-
dc.contributor.authorYaniga, Matthew Volodymyrovuch-
dc.contributor.authorДмитришин, Сергій Олегович-
dc.contributor.authorDmytrushyn, Serhii Olehovych-
dc.contributor.authorЯніга, Захарій Володимирович-
dc.contributor.authorYaniga, Zakhariy Volodymyrovuch-
dc.contributor.authorБрощак, Іван Станіславович-
dc.contributor.authorBroshchak, Ivan Stanislavovych-
dc.date.accessioned2022-02-10T08:02:56Z-
dc.date.available2022-02-10T08:02:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПат. 148861 U Україна, МПК A61K 35/64 (2015.01) A61K 35/644 (2015.01) A61K 9/10 (2006.01) (24) 23.09.2021. Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору / В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак (Україна); заявник та патентовласник В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак. – № u202102711; заявл. 24.05.2021; опубл. 22.09.2021, бюл. № 38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору, що включає стадію екстрагування бджолиного підмору етиловим спиртом, згідно з корисною моделлю для виготовлення настоянки використовують бджолиний підмор з живих бджіл, який заливають 70 % медовим спиртом у співвідношенні 3:10 і настоюють протягом 60-90 діб, з фільтруванням отриманої настоянки.uk_UA
dc.publisherДП «Український інститут інтелектуальної власності»uk_UA
dc.subjectбджолинний підморuk_UA
dc.subjectbee stinguk_UA
dc.subjectмедикаментозні засобиuk_UA
dc.subjectmedicinesuk_UA
dc.subjectфармакологіяuk_UA
dc.subjectpharmacologyuk_UA
dc.titleСпосіб виготовлення настоянки з бджолиного підморуuk_UA
dc.title.alternativeA method of making a tincture of bee stinguk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брощак 148861.pdf146.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.