Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яніга, Володимир Віталійович | - |
dc.contributor.author | Yaniga, Volodymyr Vitaliiovych | - |
dc.contributor.author | Гуйван, Микола Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Huivan, Mykola Dmytrovych | - |
dc.contributor.author | Яніга, Тетяна Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Yaniga, Tetiana Mykhailivna | - |
dc.contributor.author | Малюта, Юрій Станіславович | - |
dc.contributor.author | Malyuta, Yurii Stanislavovych | - |
dc.contributor.author | Яніга, Матвій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Yaniga, Matthew Volodymyrovuch | - |
dc.contributor.author | Дмитришин, Сергій Олегович | - |
dc.contributor.author | Dmytrushyn, Serhii Olehovych | - |
dc.contributor.author | Яніга, Захарій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Yaniga, Zakhariy Volodymyrovuch | - |
dc.contributor.author | Брощак, Іван Станіславович | - |
dc.contributor.author | Broshchak, Ivan Stanislavovych | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-10T08:02:56Z | - |
dc.date.available | 2022-02-10T08:02:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пат. 148861 U Україна, МПК A61K 35/64 (2015.01) A61K 35/644 (2015.01) A61K 9/10 (2006.01) (24) 23.09.2021. Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору / В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак (Україна); заявник та патентовласник В. В. Яніга, М. Д. Гуйван, Т. М. Яніга, Ю. С. Малюта, М. В. Яніга, С. О. Дмитришин, З. В. Яніга, І. С. Брощак. – № u202102711; заявл. 24.05.2021; опубл. 22.09.2021, бюл. № 38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/44464 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору, що включає стадію екстрагування бджолиного підмору етиловим спиртом, згідно з корисною моделлю для виготовлення настоянки використовують бджолиний підмор з живих бджіл, який заливають 70 % медовим спиртом у співвідношенні 3:10 і настоюють протягом 60-90 діб, з фільтруванням отриманої настоянки. | uk_UA |
dc.publisher | ДП «Український інститут інтелектуальної власності» | uk_UA |
dc.subject | бджолинний підмор | uk_UA |
dc.subject | bee sting | uk_UA |
dc.subject | медикаментозні засоби | uk_UA |
dc.subject | medicines | uk_UA |
dc.subject | фармакологія | uk_UA |
dc.subject | pharmacology | uk_UA |
dc.title | Спосіб виготовлення настоянки з бджолиного підмору | uk_UA |
dc.title.alternative | A method of making a tincture of bee sting | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Брощак 148861.pdf | 146.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.