Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/449
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудар, Тарас Григорович-
dc.contributor.authorДудар, Володимир Тарасович-
dc.date.accessioned2015-04-17T13:40:19Z-
dc.date.available2015-04-17T13:40:19Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДудар, Т. Г. Формування ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції : теорія, методика, перспективи : монографія / Т. Г. Дудар, В. Т. Дудар. - Тернопіль : Економічна думка, 2009. - 246 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-654-242-0-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/316497/449-
dc.description.abstractВисвітлюються теоретико-методологічні засади та практичні аспекти формування національного ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції в умовах глобальних змін світової економіки. Особлива увага приділена системному аналізу формування національного ринку агропродовольчої продукції, зовнішньоекономічним напрямам його розвитку. Обгрунтовано організаційно-економічні напрями формування і ефективного розвитку ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції, підвищення її конкурентоспроможності на продовольчому ринку.uk_UA
dc.publisherЕкономічна думкаuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectагропродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectagri-food marketuk_UA
dc.subjectсистемний аналізuk_UA
dc.subjectsystem analysisuk_UA
dc.subjectсвітова економікаuk_UA
dc.subjectworld economyuk_UA
dc.titleФормування ринку конкурентоспроможної агропродовольчої продукції : теорія, методика, перспективиuk_UA
dc.title.alternativeFormation of the competitive agri-food products market : theory, methods, prospectsuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія формув. агр.ринку.pdf1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.