Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47881
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дерецький, М.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-27T08:25:21Z | - |
dc.date.available | 2023-03-27T08:25:21Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/47881 | - |
dc.description | Магістерська робота Удосконалення технології і організація харчування подієвого (спортивного, культурного) туристського заходу | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології і організація харчування подієвого (спортивного, культурного) туристського заходу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дерецький М.М. (1).pdf | 855.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.