Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48108
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеник, Ю. І.-
dc.date.accessioned2023-05-25T09:46:38Z-
dc.date.available2023-05-25T09:46:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСеник, Ю. І. Підвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств регіону : теорія і практика [Текст] : монографія / Ю. І. Сеник. - Тернопіль : ЗУНУ, 2022. - 474 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-654-689-3-
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/48108-
dc.description.abstractВ умовах трансформації ринкових відносин змінюються і теорії, що визначають підходи для забезпечення конкурентоспроможності підприємст на національному та світовому ринку. З огляду на те, що компанії все більше зміщюють акцент в сторону екстенсивного розвитку, який передбачає збільшення ефективності роботи без змін у штаті працівників та розширення виробничих площ, все нагальніше постаєпитання аналізу закордонних практик та, що найголовніше, їх адаптація до виробничих потужностей українських компаній.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоздатності молокопереробних підприємств регіону : теорія і практикаuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Senuk.pdf6.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.