Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49096
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ничко, Оксана Яромирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-14T13:03:26Z | - |
dc.date.available | 2023-12-14T13:03:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Reperesculturels en classe de francais [Електронний ресурс]. Уклад. О. Я. Ничко. - Тернопіль : ЗУНУ, 2023. - 26 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49096 | - |
dc.description.abstract | Мета даної навчально-методичної розробки – ознайомити студентів спеціальності «Бізнес комунікації та переклад» ЗУНУ, що вивчають французьку мову як третю іноземну, з культурними особливостями французького суспільства, загальними відомостями щодо вподобань сучасних французів, особливостей привітань, ведення телефонних розмов, здійснення подорожей, проживання, гастрономічних традицій, проведення вільного часу, відомості про культуру підприємства тощо.Запропоновану навчально-методичну розробку можна використовувати для удосконалення вивчення французької мови, під час укладання підручників і посібників, чинних програм і планів, розроблення спецкурсів, написання студентських наукових розвідок тощо. У розробці представлені автентичні франкомовні матеріали для збагачення лексичного запасу студентів сучасними мовними одиницями. Кожна тема підкріплюються кейсами для складання тематичних монологічних висловлювань у різних мовленнєвих ситуаціях. | uk_UA |
dc.publisher | ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | французька мова | uk_UA |
dc.title | REPERESCULTURELS EN CLASSE DE FRANCAIS. Сучасні лінгвокультурознавчі матеріали до навчальної дисципліни «Французька мова» для студентів спеціальності «Бізнес комунікації та переклад». | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
метод з франц мови.pdf | 2.1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.