Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49227
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зубкевич, Владислав Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-16T13:02:18Z | - |
dc.date.available | 2024-01-16T13:02:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Зубкевич В.С. Маркетингове управління конкурентоспроможністю суб’єкта господарювання [Електронний ресурс] = Marketing management of enterprise competitiveness : кваліфікаційна робота : спец. 075 – маркетинг освітньо-професійна програма – маркетинг / Владислав Сергійович Зубкевич ; наук. керівник к.е.н., доц. Ю. Т. Процишин. – Тернопіль : ЗУНУ, 2023. – 67 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49227 | - |
dc.description.abstract | У роботі на основі аналізу комерційної діяльності закладу громадського харчування виокремлено ключові фактори, що впливають на його маркетингове управління та рівень конкурентоспроможності досліджуваного суб’єкта господарювання. Виявлено фактори конкурентоспроможності досліджуваного суб’єкта господарювання на ринку послуг м. Тернопіль. Досліджено маркетингове управління конкурентоспроможністю ресторану «Бахус», запропоновано та обґрунтовано напрями його покращення. | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, ЗУНУ | uk_UA |
dc.subject | заклад громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | маркетингове управління | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність суб’єкта господарювання | uk_UA |
dc.title | Маркетингове управління конкурентоспроможністю суб’єкта господарювання | uk_UA |
dc.title.alternative | Marketing management of enterprise competitiveness | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 н. р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zubkiewicz V.S.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.