Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49853
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальчук, Галина Русланівна-
dc.date.accessioned2024-03-21T14:52:10Z-
dc.date.available2024-03-21T14:52:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКовальчук, Г. Р. Впровадження нових видів послуг у закладі ресторанного господарства певного концептуального спрямування : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Галина Русланівна Ковальчук ; наук. керівник к.е.н. О. Я. Гугул. Тернопіль : ЗУНУ, 2021. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49853-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота Впровадження нових видів послуг у закладі ресторанного господарства певного концептуального спрямування.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.titleВпровадження нових видів послуг у закладі ресторанного господарства певного концептуального спрямуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2020-2021 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальчук Г.pdf10.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.