Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49855
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевчук, Віра Валеріївна-
dc.date.accessioned2024-03-21T15:05:34Z-
dc.date.available2024-03-21T15:05:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛевчук, В. В. Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства : кваліфікаційна робота : спец. 241 – готельно-ресторанна справа освітньо-професійна програма – готельно-ресторанна справа / Віра Валеріївна Левчук ; наук. керівник к.е.н. Б. А. Камінський. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/49855-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота Удосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємства.uk_UA
dc.publisherТернопіль, ЗУНУuk_UA
dc.titleУдосконалення управління персоналом готельно-ресторанного підприємстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:2022-2023 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левчук В. ГРС-41.pdf10.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.