Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50352
Назва: Веб-застосунок для моніторингу грошових транзакцій на основі машинного навчання
Інші назви: Web application for monitoring money transactions based on machine learning
Автори: Рипіч, Богдан Віталійович
Ключові слова: big data
information processing systems
wep-application
finances
великі дані
система обробки інформації
веб-застосунок
фінанси
API
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Рипіч, Б. В. Веб-застосунок для моніторингу грошових транзакцій на основі машинного навчання = Web application for monitoring money transactions based on machine learning : дипломний проєкт : спец. 122 – комп’ютерні науки освітньо-професійна програма – комп’ютерні науки / Богдан Віталійович Рипіч ; наук. керівник к.т.н., доц. Х. В. Ліп’яніна-Гончаренко. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 63 с.
Короткий огляд (реферат): Пояснювальна записка до дипломного проєкту: 64 сторінки, 17 рисунків, 2 формули, 6 додатків, 24 джерела. Метою дипломної роботи є створення надійного та легкого у використанні фінтех-застосунку для контролю особистих коштів, який надає користувачам зручні та ефективні інструменти для ведення бюджету, моніторингу витрат, аналізу фінансових даних та управління особистими фінансами. Об’єкт дослідження – основи розробки веб-застосунків та окремих його компонентів. Предмет дослідження – рішення та засоби, які дозволять розробити веб-застосунок для моніторингу та контролю особистих грошових транзакцій. Досліджено та розроблено програмне забезпечення для моніторингу власних грошових транзакцій. Запропонована система надає користувачам вичерпні функції для формуваннята стеження за бюджетом, генерувати статистику витрат та доходів, а також дозволяти переглядати поточний стан рахунків та список здійснених транзакцій за рахунками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50352
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рипіч.pdf994.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.