Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50531
Назва: Вивчення продуктивності картоплі залежно від агротехнічних чинників в умовах західного Лісостепу
Автори: Процик, Мар’ян Ігорович
Ключові слова: картопля
вирощування картоплі
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Процик, М. І. Вивчення продуктивності картоплі залежно від агротехнічних чинників в умовах західного Лісостепу : кваліфікаційна робота : спец. 201 – агрономія освітньо-професійна програма – агрономія / Мар’ян Ігорович Процик ; наук. керівник к.е.н., доц. Г. І. Пиріг. Тернопіль : ЗУНУ, 2023. 65 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі відображені результати дослідження одного з найважливіших агротехнічних факторів у вирощуванні картоплі, а саме – внесення мінеральних добрив та мікродобрив. Дослідження виконане у 2023 році. Експериментальною площею для здійснення експерименту та збору даних виступила ділянка, розташована в західній частині Тернопільської області. Обраний для аналізу сорт картоплі – Оксамит 99 (цей сорт є середньопізнім). Результати дослідження встановили оптимальну норму внесення мінеральних добрив для картоплі в ґрунтово-кліматичних умовах Лісостепу Західного. Найкращий результат з точки зору якості та врожайності картоплі було досягнуто при використанні норм добрив N90P90K90. Висновки, отримані в результаті цього дослідження, можуть бути використані для практичного удосконалення процесу добрив картоплі та для подальших теоретичних досліджень у даній тематиці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/50531
Розташовується у зібраннях:2023-2024 н. р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процик Марян АГРм 21 - 2023.pdf769.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.