Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51126
Назва: Глобальне управління відходами та корпоративна соціальна відповідальність
Інші назви: Global waste management and corporate social responsibility
Автори: Рівіліс, Ігор
Rivilis, Igor
Ключові слова: управління відходами;
інновації;
зелені технології;
бізнес-модель;
ієрархія відходів;
корпоративна соціаьна відповідальність;
соціальні ініціативи;
екологія і довкілля;
екологічний менеджмент;
екологічна безпека;
забруднення;
антикризове управління;
циркулярна економіка;
сталий розвиток
Дата публікації: 2024
Видавництво: Тернопіль, ЗУНУ
Бібліографічний опис: Ігор Рівіліс. Глобальне управління відходами та корпоративна соціальна відповідальність. - Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 073 «Менеджмент». - Західноукраїнський національний університет, Тернопіль, 2024.
Короткий огляд (реферат): У дисертації запропоновано нове вирішення важливого науковоприкладного завдання - обґрунтування теоретичних засад управління відходами та формування соціальної корпоративної відповідальності в контексті розробки прикладної моделі реалізації екологічних й стратегічних пріоритетів бізнесу. В кваліфікаційній роботі досліджено ґенезис теоретичних підходів до вивчення концепції поводження з відходами, зокрема результати дослідження показали, що послуги з поводження з відходами є ключовими послугами в системі, які повинні бути доступні в усіх громадах. Досліджено, що відходи можуть проявлятися в різних формах, і їх класифікація може мати різні виміри. Як результат, для класифікації відходів використано декілька типових ознак, таких як їх фізичний стан, властивості, можливість повторного використання, здатність до біологічного розкладання, походження та масштаб впливу на навколишнє середовище.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/51126
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
disertatsia(12).pdf7.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.