Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/5486
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілан, Оксана-
dc.date.accessioned2016-11-25T12:50:08Z-
dc.date.available2016-11-25T12:50:08Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБілан, О. Аналітична оцінка стану кондитерської галузі України та її інвестиційних перспектив [Текст] / Оксана Білан // Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України. - 2014. - Вип. 19. - С. 63-68.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/5486-
dc.description.abstractВ статті проаналізовано основні показники функціонування кондитерської галузі: досліджено динаміку обсягів виробництва, видову структуру кондитерських виробів, забезпеченість сировинними ресурсами, експортно-імпортні можливості галузі. Запропоновано пріоритетні напрямки розвитку кондитерської галузі в контексті європейської інтеграції. In the article the basic indexes of functioning pastry industry are analysed: the dynamics of production volumes, specific structure of pastry wares, provision of sources raw materials, export-import possibilities of industry, is investigational. Priority directions of development pastry industry are offered in the context of European integration.uk_UA
dc.publisherТНЕУuk_UA
dc.subjectкондитерська галузьuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectінвестиціїuk_UA
dc.subjectперспективиuk_UA
dc.subjectpastry shop industryuk_UA
dc.subjectpastry waresuk_UA
dc.subjectinvestmentsuk_UA
dc.subjectprospectsuk_UA
dc.titleАналітична оцінка стану кондитерської галузі України та її інвестиційних перспективuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Регіональні аспекти розвитку продуктивних сил України Випуск 19 2014 рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білан О..pdf243.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.