Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/577
Назва: | Організація і планування переробних галузей : методичний посібник |
Інші назви: | Organization and planning of processing industries : methodological manual |
Автори: | Дусановський, Степан Львович Сивак, Євген Михайлович Горлачук, Олексій Анатолійович |
Ключові слова: | харчова промисловість food industry агропромисловий комплекс agro-industrial complex аграрні підприємства agricultural enterprises |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Організація і планування переробних галузей : метод. посіб. / С. Л. Дусановський, Є. М. Сивак, О. А. Горлачук. - Тернопіль : ТНЕУ, 2009. - 88 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/316497/577 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
організація і планування переробних галузей.pdf.pdf | 573.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.