Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8153
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартусенко, Ірина Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Бойківська, Галина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-23T09:44:24Z | - |
dc.date.available | 2016-12-23T09:44:24Z | - |
dc.date.issued | 2014-09 | - |
dc.identifier.citation | Агросвіт. – 2014. – № 18. – С. 29-35. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8153 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сучасні особливості конкурентоспроможного розвитку молокопереробного підприємства. Визначено основні фактори, що впливають на рівень конкурентоспроможного розвитку підприємства. Окреслено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможного розвитку підприємства. The modern features of a competitive dairy enterprise аre considered. The main factors affecting the competitive level of the enterprise are determined. Outlined possible ways to improve the competitive development of the enterprise are shown. | uk_UA |
dc.publisher | Агросвіт | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність, конкурентоспроможний розвиток підприємства, рівень конкурентоспроможного розвитку | uk_UA |
dc.subject | competitiveness, competitive development, the degree of competitive development | uk_UA |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ МОЛОКОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНІЙ ПРАКТИЦІ ГОСПОДАРЮВАННЯ | uk_UA |
dc.title.alternative | FEATURES COMPETITIVE DEVELOPMENT OF DAIRY PROCESSING ENTERPRISES IN THE MODERN PRACTICE OF MANAGEMENT | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Martusenko I.V. Agrosvit.pdf | 192.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.