Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8153
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМартусенко, Ірина Валеріївна-
dc.contributor.authorБойківська, Галина Миколаївна-
dc.date.accessioned2016-12-23T09:44:24Z-
dc.date.available2016-12-23T09:44:24Z-
dc.date.issued2014-09-
dc.identifier.citationАгросвіт. – 2014. – № 18. – С. 29-35.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8153-
dc.description.abstractРозглянуто сучасні особливості конкурентоспроможного розвитку молокопереробного підприємства. Визначено основні фактори, що впливають на рівень конкурентоспроможного розвитку підприємства. Окреслено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможного розвитку підприємства. The modern features of a competitive dairy enterprise аre considered. The main factors affecting the competitive level of the enterprise are determined. Outlined possible ways to improve the competitive development of the enterprise are shown.uk_UA
dc.publisherАгросвітuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність, конкурентоспроможний розвиток підприємства, рівень конкурентоспроможного розвиткуuk_UA
dc.subjectcompetitiveness, competitive development, the degree of competitive developmentuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО РОЗВИТКУ МОЛОКОПЕРЕРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА В СУЧАСНІЙ ПРАКТИЦІ ГОСПОДАРЮВАННЯuk_UA
dc.title.alternativeFEATURES COMPETITIVE DEVELOPMENT OF DAIRY PROCESSING ENTERPRISES IN THE MODERN PRACTICE OF MANAGEMENTuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Martusenko I.V. Agrosvit.pdf192.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.