Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/8855
Назва: Управлінський облік на підприємствах громадського харчування, як спосіб підвищення якості послуг
Автори: Варніцька, Мар'яна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Тернопіль, ТНЕУ
Бібліографічний опис: Варніцька, Мар'яна. Управлінський облік на підприємствах громадського харчування, як спосіб підвищення якості послуг [Текст] / Мар'яна Варніцька // Проблеми економіки України : зб. наук. пр. / редкол. : М. С. Пушкар, Я. В. Мех, В. З. Семанюк., І. Д. Голяш ; відп. за вип. М. С. Пушкар. - Тернопіль : ТНЕУ, 2014. - Вип. 18. - С. 59-62.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/8855
Розташовується у зібраннях:ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
59-62pdf.pdf203.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.