Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/960
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧопей, Роман Петрович-
dc.contributor.authorChopey, R.P.-
dc.date.accessioned2016-03-01T09:28:13Z-
dc.date.available2016-03-01T09:28:13Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЧопей, Р. П. Формування та підтримка лояльності споживачів до підприємства : диплом. робота за освіт.-кваліф. рівнем "магістр" : спец. 8.03050701 – Маркетинг  / Роман Петрович Чопей ; наук. керівник к. е. н., ст. викладач Мельник Ю. В. — Івано-Франківськ , 2012. — 114 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/960-
dc.description.abstractЗагострення конкуренції, збільшення комунікаційних витрат, виникнення ефекту дефіциту споживачів і зростання їх очікувань обумовлюють розвиток концепції маркетингу взаємовідносин зі споживачами, яка приходить на зміну класичному трансакційному маркетингу. Якщо кілька років тому маркетингові стратегії були орієнтовані на залучення нових споживачів, то останнім часом акцент зміщується на утримання існуючих, формування їх лояльності та вірності підприємству. Причиною таких змін є усвідомлення того, що довгострокові відносини з клієнтами є економічно вигідними, тому що гарантують регулярні закупівлі, вимагають більш низьких витрат маркетингу на одного споживача і завдяки рекомендаціям лояльних клієнтів сприяють збільшенню їх числа. Однак більшість українських компаній не мають досвіду встановлення партнерських відносин зі своїми покупцями. Основними труднощами для них є відсутність системного підходу до управління лояльністю клієнтів і брак науково-методичних знань з формування систем управління підприємством, орієнтованих на утримання споживачів і підвищення їхньої лояльності.uk_UA
dc.subjectлояльність споживачівuk_UA
dc.titleФормування та підтримка лояльності споживачів до підприємстваuk_UA
Розташовується у зібраннях:2011-2012 н.р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chopey R.P., MUNzmi-51.pdf1.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.