Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9931
Назва: Моделі впровадження системи контролю якості продукції олієжирового підкомплексу
Інші назви: Models of introducing a quality control system at fat-and-oil subcomplex
Автори: Погріщук, Борис Васильович
Пилявець, Віктор Миколайович
Ключові слова: олієжировий підкомплекс
продовольча безпека
продукти харчування
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інноваційна економіка. Науково-виробничий журнал
Бібліографічний опис: Інноваційна економіка. Науково-виробничий журнал. – 2013. – №7 (45). – С. 137-141
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9931
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
modeli vprovad.pdf135.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.