Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9931
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогріщук, Борис Васильович-
dc.contributor.authorПилявець, Віктор Миколайович-
dc.date.accessioned2017-01-26T17:50:00Z-
dc.date.available2017-01-26T17:50:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationІнноваційна економіка. Науково-виробничий журнал. – 2013. – №7 (45). – С. 137-141uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9931-
dc.publisherІнноваційна економіка. Науково-виробничий журналuk_UA
dc.subjectолієжировий підкомплексuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.titleМоделі впровадження системи контролю якості продукції олієжирового підкомплексуuk_UA
dc.title.alternativeModels of introducing a quality control system at fat-and-oil subcomplexuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
modeli vprovad.pdf135.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.