Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/9932
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостецька, Наталія Іванівна-
dc.date.accessioned2017-01-26T18:16:00Z-
dc.date.available2017-01-26T18:16:00Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКостецька Н.І. Особливості стратегічного аналізу витрат хлібопекарських підприємств / Костецька Н.І. // Сталий розвиток економіки. – 2013. – № 3(20). – С. 91–96.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/9932-
dc.description.abstractУ статті розглянуто особливості проведення стратегічного аналізу витрат для хлібопекарських підприємств. Визначено галузеві особливості хлібопекарського виробництва, що впливають на послідовність і результати цього аналізу. Побудовано загальний вартісний ланцюг з виробництва хлібобулочної продукції, що включає вартісні ланцюги постачальників ресурсів, власне хлібопекарського підприємства та постачальників готової продукції до кінцевого споживача. На основі розподілу витрат за видами діяльності виявлено можливі шляхи зниження витрат хлібопекарських підприємств.uk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectстратегічний аналіз витратuk_UA
dc.subjectвартісний ланцюгuk_UA
dc.subjectвиди діяльностіuk_UA
dc.subjectхлібопекарські підприємстваuk_UA
dc.titleОсобливості стратегічного аналізу витрат хлібопекарських підприємствuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sre_2013_3.pdf134.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.