Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10492
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дерманська, Людмила Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-31T19:50:48Z | - |
dc.date.available | 2017-01-31T19:50:48Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Дерманська, Л. В. Методичні засади визначення якості продукції підприємств в умовах інноваційного розвитку / Л. В. Дерманська // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. – Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2014. – Вип.ІІ (54). Економічні науки. – C.151-158 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10492 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто пріоритети впровадження інновацій для забезпечення якості продукції та конкурентоспроможності підприємств. Зокрема запропоновано методичний підхід до оцінки якості інноваційної продукції, який на відміну від наявних, має комплексний характер та багаторівневу структуру і містить показники якості, що враховують фізичні властивості продукції, економічні показники, харчову цінність продуктів харчування та показники співвідношення елементів харчової цінності, що дозволяє підприємствам харчової промисловості визначати пріоритети споживачів та забезпечити конкурентоспроможність своєї інноваційної продукції. | uk_UA |
dc.publisher | Вісник Чернівецького торгівельно-економічного інституту | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Методичні засади визначення якості продукції підприємств в умовах інноваційного розвитку | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodological basis to determine the quality of products in conditions of innovative development | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
text.pdf | 511.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.