Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10502
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНавольська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПроцько, Оксана Ярославівна-
dc.date.accessioned2017-01-31T21:56:18Z-
dc.date.available2017-01-31T21:56:18Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationНавольська, Н. Теоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Н. Навольська, О. Процько.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10502-
dc.description.abstractВизначено основні проблеми, що неґативно впливають на діяльність хлібопекарських підприємств. Розроблено основні напрями підвищення економічної ефективності їх діяльності за ринкових умов господарюванняuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectвиробнича програмаuk_UA
dc.titleТеоретичні засади підвищення економічної ефективності діяльності підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navols.pdf397.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.