Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10659
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погріщук, Борис Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-01T11:38:42Z | - |
dc.date.available | 2017-02-01T11:38:42Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Наукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюка. Серія: економіка. – 2002. – Вип. 10. – С. 176-178 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10659 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто вплив факторів на формування конкурентноспроможності продукції аграрної сфери економіки. Запропоновано основні шляхи підвищення конкурентноспроможності продукції на ринку. | uk_UA |
dc.publisher | Наукові записки ТДПУ ім. В.Гнатюка | uk_UA |
dc.subject | агропромисловий комплекc | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | ринкові умови господарювання | uk_UA |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємницьких структур та продукції в АПК | uk_UA |
dc.title.alternative | The ways of increasing competitiveness of enterprises and merchandise in AIC | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shliahy pidvyschennia.pdf | 101.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.