Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10863
Назва: | Використання результатів самооцінки у процесі управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості |
Інші назви: | Utilization of effective instruments in the process of management of innovative development of enterprises of food industry |
Автори: | Дерманська, Людмила Василівна Тибінь, Анатолій Михайлович |
Ключові слова: | досконалість інноваційний розвиток самооцінка управління харчова промисловість |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Економічний аналіз, ТНЕУ |
Бібліографічний опис: | Дерманська, Л. В. Використання результатів самооцінки у процесі управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості / Л. В. Дерманська // Економічний аналіз. – Тернопіль. – 2011. – Вип. 9. – Ч. І. – С. 325-330. |
Короткий огляд (реферат): | У статті обґрунтовано самооцінку, як ефективний інструмент управління інноваційним розвитком підприємств харчової промисловості. У процесі самооцінки здійснено аналіз ділової активності підприємств Тернопільської області. Розраховано трендові зміни чистого доходу від реалізації собівартості реалізованої продукції, валового прибутку та рентабельності виробництва підприємства, що дало змогу спрогнозувати показники на 2011-2012 рр. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10863 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стаття.pdf | 232.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.