Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/10867
Назва: | Необхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості |
Інші назви: | The need for innovative development of the food industry |
Автори: | Дерманська, Людмила Василівна |
Ключові слова: | інноваційний розвиток інноваційна діяльність харчова промисловість |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Економічні науки. Луцьк |
Бібліографічний опис: | Дерманська, Л. В. Необхідність інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості / Л. В. Дерманська // Економічні науки. – Луцьк. – 2011. – Вип. 8 (29). – Ч. ІІ. – С. 318-327. (Серія : „ Облік і фінанси”) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено сучасні тенденції інноваційної діяльності підприємств, визначено чинники, що визначають необхідність інноваційного розвитку харчової промисловості, проаналізовано стан основних фондів підприємств харчової промисловості Тернопільської області. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/10867 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стаття.pdf | 180.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.