Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.wunu.edu.ua/handle/316497/1184
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесніков, Андрій Павлович | - |
dc.contributor.author | Грубяк, Світлана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-14T19:29:10Z | - |
dc.date.available | 2016-03-14T19:29:10Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Колесніков, А. П. Особливості розвитку гнучкої системи підготовки виробництва нової продукції на підприємстві / А. П. Колесніков, С. В. Грубяк // Економіка: проблеми теорії та практики. – №264, т. IV – 2010. – С. 966-973. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tneu.edu.ua/handle/316497/1184 | - |
dc.description.abstract | В статті висвітлені актуальні проблеми функціонування системи підготовки виробництва нової продукції та обгрунтовані переваги її реалізації на вітчизняних підприємствах | uk_UA |
dc.subject | виробнича гнучкість | uk_UA |
dc.subject | підготовка виробництва | uk_UA |
dc.subject | гнучкий виробничий комплекс | uk_UA |
dc.title | Особливості розвитку гнучкої системи підготовки виробництва нової продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГНУЧКОЇ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ ВИРОБНИЦТВА НОВОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ.doc.pdf | 100.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.